BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
31.Mart 2024

Pet glavnih razloga zbog kojih je britanski list Independent uključio Portonovi u 12 očaravajućih mjesta za odmor na moru

Nedavno je britanski list Independent odao priznanje Portonovom uvrstivši ga u listu od 12 očaravajućih mjesta za odmor na moru, što potvrđuju brojni posjetioci i investitori. Smješteno na predivnoj crnogorskoj obali, ovo luksuzno utočište može se pohvaliti cijelim nizom pogodnosti, što ga čini destinacijom koja se ističe i zbog čega se našao na listi ovoj listi mjesta pogodnih i za odmor sa porodicom, na kojima se stvaraju uspomene za cijeli život. A možda ćete i razmatrati mogućnost da preselite ovdje.

Od nevjerovatne lokacije do širokog spektra luksuznih pogodnosti, evo zašto Portonovi zaslužuje svaku pohvalu:

Lokacija kojoj se može samo pozavidjeti


Portonovi ima lokaciju na obali Jadrana kakva se samo može poželjeti, gdje se plavetnilo mora spaja sa nebom na predivnom horizontu. Lokacija ne nudi samo poglede koji ostavljaju bez daha, već daje pristup nekim od najpoznatijih prirodnih bogatstava Crne Gore, uključujući Bokokotorski zaliv, dio UNESCO svjetske baštine, a azurnoplavo more i šarm okolnih planina čine jedinstvenu kombinaciju koja lokaciju Portonovog čini nenadmašnom.

Savršena prilika za investiciju


Uz svu ljepotu koju nosi, a dijelom i baš zbog toga, Portonovi brzo postaje magnet za mudre investitore. Crna Gora se sve više profiliše kao destinacija za luksuzna putovanja, pa nekretnine ovdje nijesu samo domovi za odmor, već i investicije koje i te kako obećavaju. Turistički sektor ovog regiona je u stalnom rastu, a uz vrhunske pogodnosti koje nudi Portonovi, predstavlja unosnu priliku za one koji žele da investiraju u nekretnine.

Kulinarski i društveni centar


Uz mnogo drugih impresivnih aspekata, kvalitet restorana i barova kakav Portonovi nudi, rijetko se može naći na jednom mjestu. Od gurmanskih iskustava koja nude spoj internacionalne kuhinje sa tradicionalnom hranom, sve se priprema od svježih sastojaka i ovdje možete uživati u nevjerovatnim kulinarskim iskustvima za sve ukuse. Moderni barovi su tu za ukusne koktele uz zalazak sunca, a Portonovi ima i bogat kalendar ispunjen različitim vrstama događaja za sve generacije i ukuse. Ova iskustva su jednako važna kao prelijepi pogledi, pa i gosti i rezidenti ovdje uživaju.

Interesantne opcije za rekreaciju


Portonovi neće razočarati ni ljubitelje aktivnog života i avantura. Sam region nudi brojne opcije – od vodenih sportova do planinarenja i planinskog biciklizma, dok ćete u rizortu naći teretanu sa modernom opremom, teniske terene, privatne i zajedničke bazene i najsavremeniju marinu – pa su i odmor i avantura uvijek nadohvat ruke.

Chenot Espace wellness spa i holistička iskustva


Chenot Espace spa je dragulj u kruni wellness ponude u Portonovom. Ovaj spa centar privlači goste iz cijelog svijeta i fokusira se na holističke tretmane i podmlađivanje. Sa ponudom posebno osmišljenih medicinskih tretmana dizajniranih za detoks i vraćanje energije, nudi jedinstvenu wellness filozofiju koja se savršeno nadopunjuje na mir koji se može naći u Portonovom.

Činjenica da je Independent uključio Portonovi u listu očaravajućih mjesta za odmor na moru je čast, ali u potpunosti zaslužena. Rizort maestralno kombinuje sve prednosti – lokaciju, luksuz i životni stil – u savršeno mjesto za sve one koji traže sopstveni djelić raja. Bilo da vas privlači investicioni potencijal, kulinarski prestiž, ponuda aktivnosti za rekreaciju ili wellnes svjetske klase, Portonovi je destinacija koja obećava da će vas očarati i poželjećete da se vratite da ponovo uživate kada god ste u mogućnosti.

Dođite i uvjerite se sami! Pogledajte Portonovi ponudu za iznajmljivanje i ponudu nekretnina – sigurno ćete naći nešto po svom ukusu.

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još