BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
19.Jun 2023

4 razloga zašto je Portonovi marina idealna destinacija za vez na Jadranu

Ako ste u potrazi za luksuznom marinom, ne tražite dalje, naći ćete je u Portonovom.  Smještena u srcu Bokokotorskog zaliva u Crnoj Gori, prelijepa Portonovi marina nudi vrhunske pogodnosti i servise za sve vlasnike jahti i ljubitelje luksuza. U nastavku ćete pronaći sve što treba da znate o marini i njenim ekskluzivnim benefitima.

Portonovi marina je novoizgrađena marina koja je otvorena krajem 2019. Sa 238 vezova za brodove dugačke do 120 metara, luksuz ove marine nije samo u tehničkim karakteristikama, već i u širokoj ponudi luksuznih pogodnosti – od prefinjenih restorana do privatne pješčane plaže sa kristalno čistom vodom.

4 Main Reasons Why Portonovi Marina Is Your Ideal Berthing Destination in the Adriatic_img1_alt

         1.Luksuzne pogodnosti za sofisticirano iskustvo

Boravak u Portonovi marini ima brojne prednosti, uključujući pristup pogodnostima Portonovi rizorta, kao što su brojni restorani i barovi, prodavnice i butici, medicinske ustanove, supermarket, wellness i spa centar, teniski teren i druga mjesta za zabavu. Portonovi marina takođe ima brzu internet konekciju, što je čini idealnom za sve one koji rade ili uče online. Dodatno, vrijeme provedeno u marini će vam dati priliku da boravite u prirodi i uživate u pogledima na Boku i planine koje oduzimaju dah, a u isto vrijeme ćete imati sve pogodnosti potrebne za moderan život.

4 Main Reasons Why Portonovi Marina Is Your Ideal Berthing Destination in the Adriatic_img2_alt

        2.Vrhunske usluge za jahte i brodove

Portonovi marina ima brojne vrhuhunske pogodnosti za vlasnike jahti i brodova, kao što je pumpa za gorivo sa punim servisom, 24-satno obezbjeđenje, hemijsko čišćenje, besplatan Wi-Fi širom rizorta i 24-satno snabdijevanje strujom sa priključcima na svim djelovima pristaništa. Sva plovila imaju pristup tuševima sa slatkom vodom i takođe mogu napuniti rezervoare pijaćom vodom

4 Main Reasons Why Portonovi Marina Is Your Ideal Berthing Destination in the Adriatic_img3_alt

            3.Uzbudljiv kalendar događaja po svačijem ukusu

U Portonovi rizortu se stalno organizuju specijalni događaji. Ljeto će biti uzbudljivo uz mnoštvo događaja u Portonovom. Uz koncerte, DJ nastupe, sjajna kulinarska iskustva i sve vrste događaja za odrasle i djecu, tu su čak i događaji za jahting entuzijaste!

U maju, EST 105 regata trajala je dva dana i okupila više od 25 plovila. Već tradicija u Portonovom, ova regata povezuje Herceg Novi i Bari. Dok je IV Portonovi regata „Bokeška ostrva“ održana od 9. do 11. juna i obilježila mjesec jun u Bokokotorskom zalivu. 

4 Main Reasons Why Portonovi Marina Is Your Ideal Berthing Destination in the Adriatic_img4_alt

        4. Najbolja lokacija u prelijepoj Crnoj Gori

Kada govorimo o ljepoti okruženja, pored doživljaja sa mora, možete i poći na turu obližnjim gradovima ili obići cijelu Crnu Goru sa Portonovim kao polaznom tačkom. To je avantura koju ne želite propustiti, jer je svaki dio ove prelijepe države lijep na sebi svojstven način. Ako ipak nijeste za obilaske i odlučite se da boravite samo u rizortu, tu ćete pronaći sve što vam može zatrebati.

4 Main Reasons Why Portonovi Marina Is Your Ideal Berthing Destination in the Adriatic_img5_alt

Od pogodne lokacije za istraživanje Crne Gore do širokog spektra vrhunskih pogodnosti i uzbudljivog kalendara događaja – jasno je zašto toliko ljudi bira Portonovi marinu svake godine. Ne samo da ćete imati pristup jednoj od najljepših plaža u Crnoj Gori, već se ova marina može pohvaliti i prvoklasnim uslugama posebno namijenjenim vlasnicima jahti i brodova – što je čini jednim od najboljih mjesta u okruženju za svakoga ko traži nezaboravno iskustvo na Jadranskom moru!4 Main Reasons Why Portonovi Marina Is Your Ideal_img5_alt Berthing Destination in the Adriatic_img1_alt

Bilo da tražite mirno a energično mjesto gdje se možete opustiti nakon dugog dana na moru ili opcije za sjajnu zabavu – Portonovi marina će ispuniti sve vaše zahtjeve! Nemojte više čekati – danas isplovite ka ovoj sjajnoj destinaciji! Rezervišite vez sada!

  

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI