BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
04.Jul 2024

Tri jedinstvene znamenitosti u Crnoj Gori

Kada pomislite na Crnu Goru, vjerovatno se prvo sjetite njenih poznatih starih gradova na obali. Ipak, nezavisno od ovih poznatih znamenitosti, skriveni dragulji vas pozivaju da krenete na neuobičajenu avanturu i istražite ih.

*Fotografija: Adria Fun

Imamo tri predloga koji ujedno nude nov pogled na ovu prelijepu zemlju.

       1. Kapija želja u kanjonu Mrtvice

*Fotografija: Adria Fun

Smještena u okviru planinarske ture kanjonom rijeke Mrtvice, Kapija želja donosi magiju vašoj planinarskoj turi. Kako legenda kaže, vila će vam ispuniti jednu želju kada bacite kamen kroz magično lijepu Kapiju želja. Želja mora biti čista, što znači da ne smije biti ni na čiju štetu. 

      2. Most na Maloj rijeci

*Fotografija: Adria Fun

Most na Maloj rijeci je inženjersko čudo koje često prođe neprimijećeno. Sagrađen je 1973. i više od četvrt vijeka, sa 275 metara, bio je najviši željeznički most na svijetu. Pogledi sa mosta oduzimaju dah, a sam most je svjedočanstvo ljudske genijalnosti. Ljubitelji vozova i arhitekture, ne smijete propustiti ovu znamenitost koja izaziva divljenje.

      3. Prašuma Crna poda

*Fotografija: Share Montenegro

Krenite na slikovitu vožnju prašumom Crna poda, poznatom po gustim crnim borovima i netaknutoj ljepoti. Ova vožnja će biti savršen mir daleko od užurbanosti gradskog života, gok uživate u predivnim pejzažima. Svi ljubitelji prirode i svi oni koji traže mir moraju posjetiti ovo mjesto. Neka to bude malo putovanje, napravite piknik ili odaberite neki od restorana usput i probajte tradicionalnu crnogorsku kuhinju. 

Bilo da tražite avanturu, mir, ili jednostavno drugačiju perspektivu, Crna Gora uvijek ima nešto posebno da ponudi. Od drevnih legendi do čudesne arhitekture, mjesta čekaju na vas da ih otkrijete. 

Dok istražujete Crnu Goru, opustite se u luksuznom Portonovi rizortu, koji će biti idealna polazna tačka za istraživanje i otkrivanje najboljeg od Crne Gore kroz ture po ovoj prelijpoj državi. 

Istražite Portonovi ponudu za iznajmljivanje, za savršen boravak  u Crnoj Gori. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još