BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
07.Maj 2024

Tri savršena suvenira po kojima ćete pamtiti vrijeme provedeno u Crnoj Gori

Pronalaženje savršenog suvenira po kojem ćete pamtiti putovanje često bude jedan od najuzbudljivijih djelova samog putovanja. Kada posjetite Crnu Goru, naći ćete mnoštvo jedinstvenih opcija koja će pričati priču o ovoj prelijepoj državi. Ako tražite idealan podsjetnik na vrijeme koje ste proveli ovdje, savršen suvenir naći ćete u okviru Portonovog. Potraga je završena – imamo 3 savršena predloga koji će predstavljati autentični podsjetnik na vaše vrijeme u Crnoj Gori: 

       1.Umjetnička djela

Galerija Pizana izlaže djela lokalnih umjetnika i nudi raznovrsnu kolekciju slika, skulptura i radova različitim tehnikama. Baš kao i  Portonovi, svako od ovih djela sa sobom nosi najbolje od Crne Gore - od prelijepih boja inspirisanih predivnim pejzažima - do  tema u kojima se ogleda bogata istorija i kultura ove zemlje. 

Odabirom umjetničkog djela iz galerije Pizana, sa sobom ćete ponijeti dio kreativnog crnogorskog duha koje će vas podsjećati na vrijeme provedeno u Crnoj Gori svaki put kada ga pogledate. 

Bilo da odaberete malu sliku kojom ćete ukrasiti policu sa knjigama, ili skulpturu koja će biti tema svih razgovora, ova umjetnička djela vratiće vas na putovanje svaki put kada im se budete divili. 

       2.Morski suveniri

Crnogorska povezanost sa morem sastavni je dio njenog identiteta. Primorski gradovi i luke igrale su značajnu ulogu u oblikovanju istorije i kulture. U čast ovom primorskom nasljeđu, razmislite i o odabiru suvenira sa morskim temama iz butika Aqua ili Prego Fashion.

Uz interesantan dizajn i modernu odjeću sa nautičkim motivima, ove radnje nude širok asortiman predmeta koji slave crnogorsku vezu sa morem. Ne samo da će ovi suveniri služiti kao podsjetnici na vaše primorske avanture, ali će takođe biti sjajan povod za razgovor kada budete pričali o svojim putovanjima.

       3.Uređenje doma

Spajanje elemenata putovanja sa uređenjem doma lijep je način da sačuvate uspomene dugo nakon što se vratite sa putovanja. Trend Eichholtz nudi pažljivo odabran asortiman predmeta za uređenje doma, sa kojima dio crnogorskog stila i estetike možete donijeti u svoj dom. 

Šta god da odaberete, dodaće dašak crnogorskog šarma vašem prostoru i svaki put kada sa divljenjem pogledate, podsjetićete se posebnih momenata i iskustava koje ste doživjeli tokom svoje posjete Crnoj Gori.

Pri odabiru suvenira koje ćete ponijeti sa sobom, razmislite o sopstvenom stilu i pričama koje želite da ispričate. Savršen suvenir ne predstavlja samo Crnu Goru, već priča priču i o vama kao osobi. Od unikatnih umjetničkih djela u galeriji Pizana do primorskih suvenira koji slave crnogorsko nasljeđe i  Trend Eichholtz stilskih predmeta za uređenje doma, nešto posebno čeka da bude centralni dio vašeg narativa sa putovanja. Doživite šarm i ljepotu Crne Gore kroz ove pažljivo odabrane suvenire i učinite da vaše uspomene traju do kraja života. 

Ako ste spremni da pronađete savršen suvenir iz Crne Gore, posjetite prodajno područje u Portonovom i počnite da istražujete. 

* Fotografije: Ilija Perić – Rajda

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još