BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

WonderCon izložba

UMJETNOST
KADA petak, 26. maj - ponedjeljak, 1. jun
GDJE Pizana Gallery
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Počevši od 26. maja pa sve do 1. juna, u galeriji Pizana u Portonovom, posjetioci će imati priliku da ekskluzivno pogledaju izložbu skupocjenih rasprodatih figurica iz najpoznatijih medijskih franšiza, po uzoru na slavni Comic Con. Comic Con je globalni kulturološki fenomen prepoznat kao najuticajniji događaj pop kulture u svijetu, s obzirom na to da okuplja gotovo sve starosne, kao i rodne grupe. Otvaranje ove izložbe zakazano je za 26. maj. Galerija Pizana ponosni je organizator ove izložbe, dok je njen sponzor  Comic Con. Nemojte propustiti ovu sjajnu i jedinstvenu priliku da pogledate najčuvenije svjetske franšize okupljene na jednom mjestu! 

Izložbu sa ponosom organizuje galerija Pizana, a pod pokroviteljstvom Five G. Dođite u Portonovi i budite spremni da budete zadivljeni ovom jedinstvenom izložbom!