BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Veče vina u Portonovom sa Jelenom Tomašević

DOGAĐAJI
KADA subota, 29. jul, 21:00-00:00
GDJE Vista Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Veče vina, koje se organizuje u Portonovom u julu, jedan je od događaja koji su tokom prehodnih godina privukli veliku pažnju brojnih posjetilaca. Ovaj događaj organizuje se na Vista trgu u julu. Ove godine, Veće vina će se održati  29. jula, kada će se više od 30 izlagača predstaviti svojim proizvodima - raznim vrstama vina,  dok će sve prisutne posjetioce zabavljati Jelena Tomašević sa sjajnim glasom i odličnim nastupom!

Ove godine, Veče vina obećava još više zabave i uzbuđenja! Dođite i pridružite nam se! Uživaćete u večeri ispunjenoj dobrom hranom, sjajnim pićem, kao i fantastičnom muzikom!

Vidimo se 29. jula na Vista trgu u Portonovom! Radujemo se što ćete posjetiti Veče vina i biti naš gost! Kupite vašu kartu sada: http://gigstix.me/sve-ulaznice/6-koncerti/970-winenight29072023