BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

VOZDUH kaver bend u Rockfish restoranu

DOGAĐAJI
KADA Petak, 22. mart
GDJE Rockfish Restaurant
VIŠE INFORMACIJA

382 68 555 596

Pridružite nam se u Rockfish restoranu 22. marta 2024, za energičan nastup kaver benda VOZDUH! Sa početkom od 19:00, prepustite se lijepim melodijama, i energičnim ritmovima uz bend koji će zapaliti scenu. 

Rezervacija stola je neophodna da biste osigurali mjesto za ovo nezaboravno veče. Rezervišite sto sada pozivom na broj +382 68 555596. Nemojte propustiti priliku da uživate u sjajnoj muzici, ukusnoj hrani i odličnom društvu u Rockfish restoranu!

Portonovi ima dinamičnu društvenu scenu koja zrači energijom tokom cijele godine. Sa barovima i restoranima koji su otvoreni 365 dana godišnje, gosti mogu uživati u brojnim specijalnim događajima i promocijama koje pružaju dodatno uzbuđenje njihovom iskustvu. Od muzičkih nastupa uživo do tematskih zabava i koktel večeri, nešto novo i uzbudljivo se uvijek dešava u Portonovom.