BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Dan zaljubljenih u restoranu NOA

POSEBNA GOSTOVANJA
KADA Srijeda, 14. februar
GDJE NOA Restaurant
VIŠE INFORMACIJA

38267171103

Pridružite nam se u restoranu NOA kako bismo zajedno proslavili Dan zaljubljenih. Uživajte u ukusnom meniju od četiri ganga po specijalnoj cijeni od 30 eura po osobi. Za više informacija i rezervacije kontaktirajte tim restorana NOA na  +382 67 171 103.

Meni za Dan zaljubljenih uključuje predjela za dijeljenje (dva ganga), glavno jelo i dezert. Prvi gang se sastoji od lokalnog sašimija od tune, kreme od lješnika, ponza i kisele kelerabe. Drugi gang čine patka (cured duck), gel od šljiva, cvjetovi paradajza, korijander, rotkvica, mousseline od patke. Glavno jelo može biti hrskava jagnjetina sa keljom, bundevom, jalapenos paprikama, orahovim uljem i amaretto sosom ili losos Furikake sa ugljenisanim avokadom, kimchijem, teriyaki sosom, oboje servirano uz zajedničku Daikon salatu. Za dezert gosti će uživati u čizkejku od slanog karamela.