BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Two Stories duet

MUZIKA/KONCERTI
KADA Četvrtak, 17. avgust
GDJE Perla Square Portonovi
VIŠE INFORMACIJA

https://www.instagram.com/perlasquareportonovi/

Pozivamo sve muzičke entuzijaste! Pripremite se za očaravajuću fuziju saksofona i violine, harmonični spoj koji će vas ostaviti zadivljenim. Two Stories, duet izuzetnih talenata,  spreman je da krasi binu ispred restorana Perla Square Portonovi u četvrtak, 17. avgusta, sa početkom u 20:30. Povedite svoje prijatelje i voljene  na zadivljujuće veče koje će razbuktati vaša čula i odvesti vas na nezaboravno muzičko putovanje.

Bina je spremna, ambijent će biti savršen, a sve što nedostaje ste vi! Ne propustite ovu priliku da iz prve ruke doživite magiju Two Stories. Za više informacija i rezervacija, obratite se restoranu Perla Square Portonovi na njihovoj Instagram stranici. Označite svoje kalendare i spremite se da se prenesete u svijet muzičkog užitka koji ćete cijeniti godinama koje dolaze.