BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Two Stories Duet

MUZIKA/KONCERTI
KADA Četvrtak, 31. avgust
GDJE Perla Square Portonovi
VIŠE INFORMACIJA

https://www.instagram.com/perlasquareportonovi/

Okupite svoje prijatelje i najmilije i pridružite nam se na večeri harmonične fuzije saksofona i violine koja će zaokupiti sva vaša čula.

Two Stories, duet izuzetnih talenata, spremnan je da krasi binu ispred resotrana Perla Square Portonovi u četvrtak, 31. avgusta, sa početkom u 20:30 Povedite svoje prijatelje i voljene na zadivljujuće veče koje će razbuktati vaša čula i odvesti vas na nezaboravno muzičko putovanje.

Pozornica je spremna, ambijent će biti savršen, a sve što nedostaje ste vi! Ne propustite ovu priliku da iz prve ruke doživite magiju Two Stories. Za više informacija i rezervacija, obratite se restoranu Perla Square Portonovi na njihovoj Instagram stranici. Označite svoje kalendare i spremite se da se prenesete u svijet muzičkog užitka koji ćete cijeniti godinama koje dolaze.