BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Trio Mare

MUZIKA/KONCERTI
KADA Ponedjeljak, 28. avgust
GDJE Perla Square Portonovi
VIŠE INFORMACIJA

https://www.instagram.com/perlasquareportonovi/

Obilježite u svojim kalendarima ponedjeljak, 28. avgust, i budite spremni da od 20:30 do 22:30 krenete na putovanje muzičkog užitka.

Uronite u očaravajuće melodije Trio Mare, benda koji obećava da će vas prevesti u carstvo muzičkog blaženstva! Svojim izuzetnim talentom i strašću prema muzici, ovaj ansambl garantuje nezaboravno veče koje će vas očarati. Zakoračite u gostoljubivi restoran Perla Square Portonovi, gdje divan spoj njihovih očaravajućih melodija i ukusne kuhinje stvara ambijent koji će umiriti vašu dušu i oduševiti vaše nepce.

Iskoristite ovu priliku da svjedočite magiji Trio Mare uživo u akciji! Za više informacija i kako biste osigurali svoje mjesto, kontaktirajte Perla Square Portonovi na Instagramu. Vidimo se u ponedjeljak, 28. avgusta!