BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Tijana Bogićević

MUZIKA/KONCERTI
KADA Subota, 10. avgust
GDJE Marina Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Spremite se za veče jedinstvene muzičke magije na kojem će talentovana i regionalno poznata pjevačica Tijana Bogićević svojim očaravajućim nastupom uljepšati scenu na Marina trgu u Portonovom. Poznata je po sjajnim evrovizijskim nastupima i publika će sigurno biti više nego oduševljena njenim maestralnim izvođenjem hitova  kao što su „Bezuslovno“, „Hajde onda ništa“, „Širina“, kao i brojnih drugih. 

Obavezno upišite u kalendare subotu, 10. avgust, kada će se na Marina trgu čuti autentične interpretacije kvalitetne pop muzike. Uživanje u koncertu ne zahtjeva ulaznicu, pa svako može doći i uživati u muzici i čarobnom glasu ove talentovane umjetnice. Ne propustite priliku da uživate u melodijama Tijane Bogićević i još jedno ljetnje veče pod zvjezdanim nebom u Portonovom pretvorite u nezaboravne uspomene. 

Koncert je besplatan. U Portonovom je dostupan parking koji se naplaćuje.