BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

ODLOŽENO Tijana Bogićević

MUZIKA/KONCERTI
KADA Subota, 6. januar
GDJE Marina Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

ODLOŽENO

Zbog najavljene vremenske prognoze sa kišom i vjetrom, žao nam je što odgađamo planirani koncert.
Novi datum će biti objavljen uskoro. Pratite informacije o ljetnjim događajima kako biste saznali kada će se održati ovaj fantastični koncert.

Spremite se za veče jedinstvene muzičke magije na kojem će talentovana srpska pjevačica Tijana Bogićević svojim očaravajućim nastupom uljepšati scenu na Marina trgu u Portonovom. Poznata je po sjajnim evrovizijskim nastupima i publika će sigurno biti više nego oduševljena njenim maestralnim izvođenjem hitovima kao što su „Bezuslovno“, „Hajde onda ništa“, „Širina“, kao i brojnih drugih.
Obavezno upišite u kalendare subotu, 6. januar, kada će Marina trg oživjeti u 20 sati. A da li znate šta je najbolje od svega? Ulaz na koncert se ne naplaćuje pa na taj način svako može uživati u muzici. Nemojte propustiti priliku da uronite u melodični svijet Tijane Bogićević i stvorite nezaboravne uspomene pod zvjezdanim nebom u Portonovom.

U Portonovom je dostupan parking koji se naplaćuje.