BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Simfonijski orkestar - Najbolje od 80-ih

MUZIKA/KONCERTI
KADA subota, 13. jul, 21:00
GDJE Marina Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Posjetite Portonovi kako biste uživali u nastupu simfonijskog orkestra sa najboljim hitovima koji je spreman da vas vrati ni manje ni više nego u legendarne 80-e. Više od 30 talentovanih muzičara naći će se na Marina trgu u Portonovom, a ova muzička čarolija je zakazana za subotu, 13. jula. 

Šarmantne melodije nezaboravne muzičke decenije čiji hitovi i dalje traju će vas nositi kroz veče na jednom od najljepših trgova na Jadranu. Ovo muzičko putovanje, idealna je prilika za druženje i zabavu. Projekat „Best of 80s“ nastao je u kooperaciji prepoznatljivog i jedinstvenog benda „GIFT“ i simfonijskog pop-rock orkestra „Strings ’n’ roses“ sastavljenog od istaknutih muzičara Beogradske filharmonije, pod producentskom rukom Predraga Cvetkovića (Rock Opera, Disco Opera), a prema aranžmanima violončeliste Dejana Timotijevića koji je i sam  član Beogradske filharmonije.

Koncert je besplatan. U Portonovom je dostupan parking koji se naplaćuje.