BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

ODLOŽENO Simfonijski orkestar - Najbolje od 80-ih

MUZIKA/KONCERTI
KADA Nedjelja, 7. januar
GDJE Marina Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

ODLOŽENO

Zbog najavljene vremenske prognoze sa kišom i vjetrom, žao nam je što odgađamo planirani koncert.
Novi datum će biti objavljen uskoro. Pratite informacije o ljetnjim događajima kako biste saznali kada će se održati ovaj fantastični koncert.

Kao dio opraštanja od proslava praznične sezone u Portonovom, zatvaramo praznični bazar u velikom stilu – nastupom simfonijskog orkestra koji je spreman da vas vrati ni manje ni više nego u legendarne 80-e. Više od 30 talentovanih muzičara naći će se na Marina trgu u Portonovom, a ta muzička čarolija počinje u 20 sati u nedjelju, 7. januara.
Pripremite se da vas ponesu šarmantne melodije te muzički nezaboravne decenije. Pridružite nam se u slavlju dok pjevamo uz poznate hitove koji su ostavili trajni trag u srcima svih nas. Ulaz se ne naplaćuje, što omogućava da ovo muzičko putovanje kroz sjećanja bude otvoreno i dostupno za sve. Ne propustite ovo izvanredno veče ispunjeno nostalgijom sjajnom muzikom.

U Portonovom je dostupan parking koji se naplaćuje.