BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Svetlana i Aleksandar

MUZIKA/KONCERTI
KADA Četvrtak, 24. avgust
GDJE Perla Square Portonovi
VIŠE INFORMACIJA

https://www.instagram.com/perlasquareportonovi/

Povedite svoje najmilije, prijatelje i kolege, i pustite da vas zvuci gitarskog dua i očaravajućih vokala obaviju u veče čiste muzičke čarolije. Pridružite nam se u restoranu Perla Square Portonovi u noći za pamćenje.

Očaravajuće zvuke gitarskog dua, upotpunjene zadivljujućim vokalima Svetlane i Aleksandra, prenijeće vas u carstvo muzičkog blaženstva. Sa zalaskom sunca bina će oživjeti na Trgu u naselju u Portonovom i poželjeti dobrodošlicu u noć za pamćenje.

Prepustite se divnim melodijama i uronite u ambijent restorana Perla Square Portonovi. Ovo je više od obične izvedbe; to je simfonija emocija koja će odjeknuti u vašoj duši. Kako biste osigurali svoje mjesto i učinili ovo veče još posebnijim, obratite se restoranu Perla Square Portonovi na njihovom Instagram nalogu za više informacija i rezervacije stolova. Ne propustite ovu priliku da budete dio nezaboravnog muzičkog putovanja koje će ostati s vama dugo nakon završetka noći.