BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Koncert Shahriyara Imanova

MUZIKA/KONCERTI
KADA Subota, 22. jul, 20:00-00:00
GDJE Vista Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com 

Shahriyar Imanov, renomirani azerbejdžanski muzičar, održaće sprektakularni koncert na Vista trgu u Portonovom 22. jula, dodajući zadivljujuću notu već prepunom ljetnom kalendaru događaja. Ovaj dugo očekivani koncert obećava da će biti izuzetno iskustvo za muzičke entuzijaste, jer Shahriyar hipnotizira publiku očaravajućim melodijama tradicionalnog azerbejdžanskog instrumenta, tar. Svojim bogatim kulturnim naslijeđem i prepoznatljivim zvucima, tar će odvesti slušaoce na divno muzičko putovanje.

Imanov je rođen u Baku 1984. godine, a talenat za muziku naslijedio je od svoje majke koja je professor Muzičkog vaspitanja. Pored koncerata u kojima publika uživa, Imanov takođe gradi svoju karijeru na Nacionalnom konzervatorijumu.

Pripremite se da uronite u nezaboravno veče harmonije, gde će majstorski nastup Shahriyara Imanova nesumnjivo osvojiti srca i duše svih koji prisustvuju.