BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Portonovi Summer Rise 2023

SPORT
KADA Subota, 24. jun
GDJE Portonovi
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Jeste li spremni za jednu zabavnu sportsku avanturu? Pridružite se Triatlon klubu Herceg Novi u četvrtom godišnjem izdanju uspona na vidikovac 1. maj, koji će se ove godine održati 24. juna u svitanje! Ove godine, događaj se održava pod nazivom „Portonovi Summer Rise 2023“. Na raspolaganju ćete imati  dvije opcije – možete birati između trke i lagane šetnje, sa različitim vremenom početka. I šetnja i trka obećavaju jedinstveno iskustvo uz predivne poglede koij se pružaju na netaknutu prirodu dužinom cijele staze od 4 kilometra sa usponom od 340 metara. Uspon do vrha vidikovca 1. maj i nazad traje približno dva  i po sata. Nemojte propustiti ovo nezaboravno iskustvo. 

Prijavite se na linku ispod: https://live.3hercegnovi.me/event/PSR23/register. Link za registracije će biti aktivan nakon 21. maj.