BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
Praznična sezona

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Otvaranje Portonovi prazničnog bazara

PRAZNIČNI BAZAR
KADA Subota, 23. decembar, 16:00
GDJE Marina Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Pridružite se čarobnom svijetu Portonovi prazničnog bazara, smještenog oko veličanstvene novogodišnje jelke na Marina trgu, a koji obećava iskustvo koje će osvojiti svakog posjetioca. Pripremite svoja nepca za pravu kulinarsku avanturu sa ukusnom hranom, toplim napicima i najljepšim slatkišima dostupnim u kućicama prazničnog bazara koje ćete posjetiti tokom šetnje ovim magičnim prostorom.

Praznični bazar je otvoren od 23. decembra do 7. januara i poziva vas na putovanje ispunjeno uživanjem.

Bazar će raditi svim radnim danima od 16 do 23 sata. Na bazaru možete uživati od 11 do 23 sata vikendom i praznicima. 31. decembra Portonovi praznični bazar će raditi od 11 do 18 sati. Ovdje će svakog dana biti organizovani nastupi uživo uz melodičnu mješavinu DJ-eva, lokalnih i regionalnih bendova i simfonijskih orkestara koji će predivnom muzikom uljepšavati Marina trg.