BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Put Crne Gore do Pariza: Slavimo olimpijski duh

SPORT
KADA Četvrtak, 3 avgust,19:00
GDJE Marina Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Portonovi i Crnogorski olimpijski komitet događajem "Put Crne Gore do Pariza: Slavimo olimpijski duh" počinju promociju Olimpijskih igara 2024. Cilj je da se na jednom mjestu kroz zabavu i igru, predstavi ne samo put ka Parizu, već istorija naših sportista na igrama, zanimljivi olimpijski događaji, promovišu olimpijske vrijednosti i način života. U tome će pomoći i brojni sportisti koji će učestvovati u događaju, poput olimpijskog šampiona Igora Vušurovića i evropskog prvaka Draška Brguljana. Igre su prilagođene različitim uzrastima, počev od najmlađih. Dječija zona pružiće mališanima uzrasta od tri do šest godina prostor da se bezbjedno igraju. Animatori su tu da im uljepšaju boravak, a uz face painting sigurno će im ovo druženje ostati za pamćenje.

Čeka vas i zona za sport. Više disciplina i mnogo prostora da stvaramo timski duh, nadmećemo se protiv naših sportista, ali i učimo od njih.  U posebnoj zoni će biti organizovane zajedničke igre za odrasle i djecu, tu je zaista važno jedino učestvovati i zabaviti se. Želja je i edukacija, a kroz kviz u kom će djeca učestvovati zajedno sa sportistima mogućnost je da se pokaže koliko znaju i da nešto novo nauče. Teme će biti sport i Olimpijske igre. Svi će imati šansu da ostave trag, tako što će u umjetničkom kutku pomoći da se kreira maskota crnogorskog olimpijskog tima. Čekaju vas i brojne nagrade, pa je mnogo razloga da nam se pridružite 3. avgusta od 19 sati na Portonovi Marina trgu.