BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Nazdravimo proljeću: Mimoza kolač i koktel

KADA Svakog dana do 5. marta, 15:00 - 23:00h, 09:12
GDJE Caminetti, One&Only Portonovi
VIŠE INFORMACIJA

https://www.oneandonlyresorts.com/portonovi/dining/caminetti

Proljeće je rano obradovalo Crnu Goru, jer je Praznik mimoze u Herceg Novom u punom jeku. Slaveći dolazak sezone buđenja i cvjetanja, Festival i ove godine nudi mnogo više od prekrasnog žutog cvijeća. Herceg Novi će u narednih dvadesetak dana biti centar dobre zabave i gostoljubivosti, a mimoza nastavlja da otvara prostore za nova prijateljstva.

One&Only Portonovi rizort pridružio se svečanosti sa specijalnom ponudom -  jedinstvenim Mimoza kolačem i koktelom u Caminetti baru, dostupnoj po specijalnoj cijeni od 8 evra. Caminetti bar biće otvoren za sve goste  svakog dana od 15 do 23 sata tokom trajanja Festivala. U želji da se glas o jedinstvenoj atmosferi Mimoza festivala čuje što dalje, One&Only Portonovi rizort dekorisan je mimozom, te će gosti iz svih krajeva svijeta moći da sa sobom ponesu dijelić Festivala i Crne Gore, uz evociranje divnih uspomena i iskustava.