BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Koncert Mjesne muzike Đenović

DOGAĐAJI
KADA Srijeda, 5. jul, 21:00-23:30
GDJE Marina promenada
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Spremite se da ovog ljeta u Portonovi marini budete opčinjeni očaravajućim melodijama Mjesne muzike Đenović. U srijedu, 5. jula, bina će ponovo oživjeti njihovim dugo očekivanim tradicionalnim koncertom.

Nakon zapanjujućeg uspjeha prošle godine, vraćaju se s repertoarom bezvremenskih klasika i svježih obrada koje će sigurno zapaliti publiku. Pod dirigentskom palicom Branka Rajačića, održaće nezaboravan nastup uz splet omiljenih hitova ,,New York", ,,Hit the road Jack", ,,Let's stick together" i miksa balkanskih pjesama

Sa bogatom istorijom dugom preko jednog vijeka, Mjesna muzika Đenović je iznjedrila bezbroj muzičara, od strastvenih entuzijasta do vrhunskih profesionalaca. Služi kao svjetionik koji privlači talentovane mlade umjetnike iz susjednih gradova i njeguje osjećaj jedinstva i saradnje.

Ulaz na koncert je besplatan za sve posjetioce.