BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Korablev bend u Rockfish restoranu

DOGAĐAJI
KADA Subota, 16.mart
GDJE Rockfish Restaurant
VIŠE INFORMACIJA

382 68 555 596

Pridružite nam se u Rockfish restoranu 16. marta, za nezaboravno veče uz muziku uživo, koju će izvoditi Korablev kaver bend! Sa početkom od 19:30 časova, od kada bend izađe na scenu, uronite u energične ritmove i zavodljive melodije. Spremite se da plešete uz omiljene hitove i uživate u noći ispunjenoj sjajnom hranom, pićem i fantastičnom muzikom. 

Potrebno je rezervisati sto, kako bismo obezbijedili vaše najbolje iskustvo. Molimo vas da napravite rezervaciju tako što ćete nas kontaktirati pozivom na broj +382 68 555596. Nemojte propustiti ovaj nevjerovatni nastup! 

Portonovi ima dinamičnu društvenu scenu koja zrači energijom tokom cijele godine. Sa barovima i restoranima koji su otvoreni 365 dana godišnje, gosti mogu uživati u brojnim specijalnim događajima i promocijama koje pružaju dodatno uzbuđenje njihovom iskustvu. Od muzičkih nastupa uživo do tematskih zabava i koktel večeri, nešto novo i uzbudljivo se uvijek dešava u Portonovom.