BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Ida Prester & Lollobrigida

MUZIKA/KONCERTI
KADA Četvrtak, 28. decembar
GDJE Marina Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Spremite se za provod uz ritmove renomiranog hrvatskog benda Ida Prester & Lollobrigida, koji će 28. decembra uljepšati Marina trg svojim nastupom sa početkom u 20 sati. Ova elektro-pop senzacija je slavna po svojim nastupima uživo, koji su prepuni energije koja se prenosi na sve prisutne i koja nas priprema za nezaboravno veče.
Uronite u ritmove koji pozivaju na ples, pulsirajuće bas linije i neobične tekstove, sve što predvodi harizmatična frontmenka Ida Prester. Njihov nastup je zvučno putovanje od disko vibracija 80-ih do bijesnog panka andergraunda, sa malo morske nostalgije.
Dakle, spremite svoje cipele za ples, pronađite šljokice i leptir mašne i spremite se za noć ispunjenu plesom bez prestanka i muzičkom euforijom. Najbolje od svega je što je ulaz besplatan pa će svi moći da uživaju u magiji ove večeri.

U Portonovom je dostupan parking koji se naplaćuje.