BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Grčko veče III

DOGAĐAJI
KADA Petak, 8. mart, 21:30
GDJE Maison du Monde
VIŠE INFORMACIJA

38263480545

Pridružite nam se u subotu, 13. januara u lounge baru Maison Du Monde na Večeri Grčke muzike uz grčke specijalitete. Na meniju će biti pileći suvlaki, grčka salata, ražnjići od gambora, portokalopita a sve gpste očekuje i Ouzo za piće dobrodošlice. Kada se radi o muzici za dobru zabavu će biti zadužen DJ koji će uz grčki ritam sa balkansim hitovima zabaviti sve prisutne. Rezervacije su moguće putem instagram profila lounge bara Maison du Monde ili na telefon +38263480545.
Portonovi je vodeća destinacija za najbolja iskustva tokom cijele godine, koja nudi brojne sadržaje u kojima možete uživati. Sa očaravajućom atmosferom i ponudom koja će vas zadiviti, ovaj dragulj na obali mora poziva sve posjetioce da urone u svijet luksuza i relaksacije.
Portonovi ima dinamičnu društvenu scenu koja zrači energijom tokom cijele godine. Sa barovima i restoranima koji su otvoreni 365 dana godišnje, gosti mogu uživati u brojnim specijalnim događajima i promocijama koje pružaju dodatno uzbuđenje njihovom iskustvu. Od muzičkih nastupa uživo do tematskih zabava i koktel večeri, nešto novo i uzbudljivo se uvijek dešava u Portonovom.