BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Veče grčke muzike

MUZIKA/KONCERTI
KADA Subota, 13. januar
GDJE Maison Du Monde
VIŠE INFORMACIJA

38263480545

Pridružite nam se u subotu, 13. januara u lounge baru Maison Du Monde na Večeri grčke muzike uz grčke specijalitete. Na meniju će biti pileći suvlaki, grčka salata, ražnjići od gambora, portokalopita a sve goste očekuje i Ouzo za piće dobrodošlice. Kada se radi o muzici za dobru zabavu će biti zadužen DJ koji će uz grčki ritam sa balkanskim hitovima zabaviti sve prisutne. Rezervacije su moguće putem Instagram profila lounge bara Maison du Monde ili na telefon +38263480545.

Ako želite opuštenu atmosferu i dobru zabavu uz muziku uživo, hranu, piće, nargile i cigare, Maison du Monde je pravo mjesto za vas. Ideja koja stoji iza imena ovog lounge bara dovoljno govori o samom mjestu. Ovo je kuća svijeta (Maison du Monde), kuća u kojoj su svi uvijek dobrodošli.