BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Zabavno popodne sa animatorima

MUZIKA/KONCERTI
KADA Petak, 11. avgust, 19:00
GDJE Marina Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Zabilježite u svojim kalendarima, petak, 11. avgust, za čarobno porodično veče smijeha i veselja. Sa početkom u 19 časova, Marina trg u Portonovom će oživjeti uz očaravajuće zabavljače na štulama, monociklima i još mnogo toga, stvarajući divnu atmosferu za sve uzraste. Šlag na torti je senzacionalna muzička pratnja talentovanog benda Crveno i crno, koja garantuje harmoničan spoj melodija koje će vam podići raspoloženje. Crveno i crno je lokalni bend iz Podgorice specijalizovan za obrade poznatih pop i rok pjesama koji sopstvenim kreativnim zaokretom svakim izvođenjem, udahnjuju novi život omiljenim klasicima.
Spremite se da stvorite nezaboravne uspomene i uronite u ovaj zadivljujući spektakl sa svojim voljenima. Pridružite nam se i budite očarani!
Radujemo se što ćemo vas vidjeti na Marina trgu, u petak, 11. avgusta od 19:00!