BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Fantom

MUZIKA/KONCERTI
KADA Ponedjeljak, 25. decembar
GDJE Marina Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Pripremite se da budete očarani jer se mladi i izuzetno talentovani umjetnik Petar Wagner, poznat kao Fantom, trijumfalno vraća u Portonovi za čarobno veče u ponedjeljak, 25. decembra. Marina trg će se transformisati u pozornicu za njegov muzički performans.
Fantom je izvođač i umjetnik koji svoj jedinstveni narativ ispisuje kroz muziku. Regionalno priznanje stekao je osjećajnom retro baladom „Barbara“ i prepoznatljivim, elegantnim obradama klasika pop-roka bivše Jugoslavije. Njegovi koncerti su poznati po svojoj bezgraničnoj energiji i dinamici i privlače raznovrsnu publiku koja obuhvata sve generacije.
Petar trenutno priprema svoj novi album. Za prvi singl „Miris Jadrana“, spot je snimio u Portonovom, a ova pjesma predstavlja dirljivu odu nostalgičnim uspomenama na mediteranska ljeta. Pridružite nam se za nezaboravno muzičko veče.
Ulaz je besplatan. U Portonovom je dostupan parking koji se naplaćuje.