BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Bosiljka Kulišić i Nicolas Moretta

MUZIKA/KONCERTI
KADA Četvrtak, 10. avgust
GDJE Perla Square Portonovi
VIŠE INFORMACIJA

https://www.instagram.com/perlasquareportonovi/

Osjetite spoj harmonike Bosiljke Kulišić i gitare Nikolasa Morete - dva izuzetna muzičara koji zajedno stvaraju zadivljujuće muzičko iskustvo.

Pripremite se za izvanredan nastup koji nadilazi granice i prenosi vas u carstvo čiste magije! Besprijekorna harmonija harmonike i gitare oboriće vas s nogu i zapaliti vatru u vašem srcu koju može podstaknuti samo njihov umjetnički sjaj. Osjetite kako vam ritam pulsira kroz vene dok ova dva maestra kombinuju svoje talente i obećavaju zadivljujuće muzičko iskustvo kao niko drugi.

Zabilježite u svojim kalendarima, 10. avgust, kada će osloboditi svoju muzičku čaroliju od 20:30 do 22:30 u restoranu Perla Square Portonovi. Ne propustite priliku da vidite Bosiljku i Nicolasa u punom sjaju! Da rezervišete svoje mjesto i opustite dušu, požurite i povežite se sa Perla Square Portonovi restoranom na Instagramu.