BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

2K23 Portonovi Open 3x3 košarka

TURNIRI
KADA subota, 3. jun - nedjelja, 4. jun
GDJE Marina Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Poznati turnir u 3x3 košarci, koji je sa velikim uspjehom organizovan i 2019,  ove godine će se još jednom održati u Portonovi rizortu. Ovaj zabavni događaj  održaće se 3. i 4. juna. Tip turnira 3x3 podrazumijeva košarku koja se igra na polovini terena, sa dva tima koja se sastoje od po tri igrača. Košarka 3x3 predstavlja relativno nov oblik tog sporta, koji je prvi put prepoznat kao olimpijski sport na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. 

Dođite u Portonovi i doživjećete jedinstvenu vrstu košarke! Spremite se za dva uzbudljiva dana koji će biti ispunjeni utakmicama i aktivnom zabavom. Povedite i svoje prijatelje i porodicu i uživajte sa njima u ovim brzim i energičnim utakmicama. Ako želite da sa vašim timom učestvujete u trci, možete se priaviti na sljedećem linku: https://fiveg.gg/prijave/3x3/portonovi.html