BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

05 April 2023

Pogledajte koji vas događaji očekuju ovog proljeća u Portonovom

Portonovi proljećna saga počinje 28. aprila, kada je planirano otvaranje bazara, od 17h, a atmosferu će zagrijati DJ Danilo Radusinović od 18h.

Od 28. aprila do 7. maja na Marina trgu očekuje vas raznovrsniji izbor hrane i pića nego ikada. Imaćete priliku da posjetite kućice i prepustite se raznim slanim i slatkim specijalitetima, uz izbor osvježavajućih pića koji će biti na raspolaganju da upotpune vaše kulinarsko iskustvo. Pored proljećne ponude bazara, restorani i barovi u Portonovom ugostiće sve oni koji odluče da vrijeme provedu u lijepom ambijentu i na sada već dobro poznatim mjestima koja donose ukuse iz svih krajeva svijeta.

U subotu, 29. aprila, simbolično obilježavamo Međunarodni dan plesa pa će posjetioci u Portonovom uživati uz latinoameričke zvuke, i u zabavi tokom dnevne žurke uz milongu i salsu zajedno sa školom plesa Buena Vista i nastupom Havana Girls trija.

Najmlađi posjetioci biće oduševljeni 30.aprila kada ih očekuju dječije igre i poligoni, od puzijade za najmlađe do BlazePod takmičenja za starije. Prijave za zainteresovane i više detalja o Portonovi dječijem danu koje organizuje Portonovi Training Studio i Smart Gym možete pronaći ovdje.

Istog dana, u popodnevnim časovima, Portonovi organizuje i turnir u jednoj od najpopularnijih društvenih igara – Čovječe ne ljuti se, a veličina pijuna u ovoj igri bi vas mogla iznenaditi.

Ljubitelje naših dobropoznatih starih automobila i jugonostalgije, obradovaće tura Ex-Yu automobilima od Portonovog to Titove vile i nazad, u perfektno očuvanim vozilima koje u Boku dovodi North Tour Montenegro, će biti održane 1. i 2. maja. Prijave za zainteresovane i više detalja možete naći ovdje


Od muzičkih nastupa tokom Proljećne sage, izdvaja se koncert jedne od najdražih zvijezda regiona – Jelene Rozge, koja će nastupiti sa svojim bendom 1. maja na Portonovi marina trgu . 2. maja posjetioce će u večernjem terminu zabavljati DJ Peđa Radović uz EX-YU zvuke.

U srijedu i četvrtak, 3. i 4. maja posjetioci će uživati uz zvuke tradicionalne klapske muzike lokalnih ansambla Castel Nuovo i Lira.

Osim toga, Mirror Crew animatori biće spremni za sjajnu zabavu i očaravajuće vizualne efekte, praćeni talentovanim lokalnim bendovima i DJ-evima od 5. do 7. maja. 

U petak će posjetioce zabavljati bend Kukavice, u subotu Jack Lupino, a za nedjelju su planirani nastupi dječijih horova D-mol i Cvrkutići, kao i bokeljskih klapa Castel Nuovo i Lira.

Proljećna saga otvara sezonu uzbudljivih događaja koje Portonovi sprema ovog proljeća i ljeta, a više informacija možete dobiti na web stranici i prateći Portonovi na društvenim mrežama. Kalendar događaja možete pogledati ovdje.

Uz bogat sadržaj događaja, Portonovi je obezbjedio i eksluzivne ponude smještaja, koje će učiniti vaš boravak pristupačnijim i ugodnijim.

Vidimo se ovog proljeća u Portonovom!

Za više informacija o boravku, kontaktirajte stay@portonovi.com.

Za više informacija o samim događajima ove sezone, pišite na events@portonovi.com.  

Portonovi Spring Saga branding and design introduction