BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

06 decembar 2022

Novogodišnja trka u Portonovom

Portonovi New Year's Run je sportsko-rekreativni događaj kojim na najbolji način ulazimo u Novu godinu, kroz sport i zabavu prilagođenu cijeloj porodici, od onih najmlađih koji su tek napravili svoje prve korake pa sve do rekreativnih i iskusnih trkača koji Novu godinu žele započeti kroz ovu zabavnu manifestaciju sadržanu od:

  • Dječije trke dužine prilagođenu uzrastima od 2 do 12 god. u okviru koje se trči zadata dužina prije nego se prođe kroz ciljnu ravninu,
  • Trke za odrasle na 5km koja se sastoji od dva ipo kruga trčanja kroz Portonovi kompleks u noćnoj atmosferi pod novogodišnjim svjetlima u prazničnoj atmosferi,
  • DJ nastupom i žurkom za sve učesnike i goste Portonovog na Portonovi marina trgu uz novogodišnji bazar.

Sva djeca su pobjednici, to je moto zbog kojeg smo za svu djecu obezbjedili novogodišnje poklon paketiće koje će im uručiti Djed Mraz, kao i posebnu diplomu za uspješno učešće i istrčanu zadatu distancu. Dužina dječijih trka je prilagođene uzrastima, a samoj trci prethodiće i zajedničko zagrijavanje sa članovima Triatlon kluba Herceg Novi.

Novogodišnji praznici su inače period kada je Portonovi već tradicionalno okićen velikim brojem novogodišnjih ukrasa, te je ovo ujedno i jedinstvena prilika da svi ljubitelji trčanja, kao i oni koji žele istrčati svojih prvih 5km, osjete novogodišnje čari kroz noćno trčanje pod mnogobrojnim svjetlima i uz muzičku pratnju na cijeloj stazi.

Nakon što svi učesnici istrče svojih 5km, ceremonijom dodjele priznanja i nagrada onim najbržim učesnicama i učesnicima otpočinje i DJ nastup na Portonovi marina trgu gdje će u toku biti i novogodišnji bazar sa velikom ponudom hrane i pića i još mnogo toga.

Registracija: https://live.3hercegnovi.me/event/NY23/register