BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

28 Jul 2023

Ivan Bosiljčić sa autorskim projektom “Naše veče” u nedjelju nastupa u Portonovom

Prvi put u Portonovom, u nedjelju 30. jula od 21:00h pred publikom na prelijepom Vista trgu, Ivan Bosiljčić uz pratnju vrhunskih muzičara će predstaviti svoj autorski projekat “Naše veče”.

Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih pjesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića i drugih je ono u čemu će publika uživati na jednoj od omiljenih lokacija posjetilaca Portonovog.

Ovo muzičko-poetsko veče predstavlja kombinaciju različitih umjetničkih formi i obrada popularnih muzičkih tema od 60-ih godina do danas, i izaziva veliko interesovanje kako domaće tako i inostrane publike.

Ivan Bosiljčić, pored dramskog ima višegodišnje iskustvo u mjuziklu. Dobitnik je brojnih nagrada, pored ostalih i Sterijine nagrade, a poznat je po desetinama uspješnih televizijskih uloga.

Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima regiona, ali i na turnejama u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na lslandu.

Jedini način da se uvjerite zašto su reakcije publike ovako burne je da to sami doživite već ove nedjelje u Portonovom.

Karte je moguće kupiti online, putem Gigstix website-a, a uz svaku kartu uključena je i čaša vina kao znak dobrodošlice.

Kalendar događa u Portonovom dostupan je na linku.