BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

04 Maj 2023

Uz fantastični koncert Jelene Rozge, Portonovi je zvanično otvorio sezonu sjajnih događaja

Koncert Jelene Rozge obilježio je prvo majsko veče u Portonovom.

Ove izvanredne večeri okupili su se fanovi svih uzrasta, koji su pjevali uz hitove jedne od najomiljenijih zvijezda regiona.

Marina trg brujao je dobrom energijom, uz ples i druženje. Ovaj spektakularni koncert samo je još jedan u nizu već poznatih događaja u rizortu koji će se nastaviti do kasnog ljeta.

“Veliko interesovanje bilo je, ne samo za Jelenin koncert, već i za sve aktivnosti koje smo organizovali a koje će se nastaviti sve do kraja ove sedmice. Vjerujem da su upravo one pravi način da obogatimo turističku ponudu i produžimo turističku sezonu, i da nam je to svima neophodno kako bi privukli što veći broj gostiju”, kazala je direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom, Adrijana Husić.

Sam koncert imao je rekordnu posjećenost i intenzivirao interesovanje za dešavanja u Portonovom, i koji je uprkos kiši okupio više od 6000 ljudi. Restorani u rizortu bili su puni tokom koncerta, kao i tokom cijelog dana. Uz restoransku ponudu, gosti su uživali u ponudi na bazarskim kućicama i nostalgičnim turama Ex-Yu automobilima, simbolično organizovanim 1. maja.

Jeleni Rozgi ovo je prva poslovna posjeta Portonovi rizortu, ali kaže da često privatno posjećuje Portonovi i da je oduševljena ljepotom i atmosferom.

"Oduševljena sam što sam večeras ovdje. Posebna ljubav sa crnogorskom publikom traje od početka moje solo karijere i samo je sve jača i jača", rekla je ona.

Koncert Jelene Rozge organizovan je kao jedan u nizu fantastičnih događaja pod nazivom „Proljećna saga“, koji je počeo 28. aprila a završava se 7. maja u Portonovom.

Portonovi se sprema za najspektakularniju ljetnju sezonu, prepunu događaja za svačiji ukus. Rizort će odisati odličnom atmosferom cijelog ljeta.

Pogledajte fotografije sa koncerta Jelene Rozge - ovdje, i uživajte u završnom videu.