BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Trio Mare

MUZIKA/KONCERTI
KADA Ponedjeljak, 14. avgust
GDJE Perla Square Portonovi
VIŠE INFORMACIJA

https://www.instagram.com/perlasquareportonovi/

Uživajte u nezaboravnoj večeri žive muzike, uz izuzetno talentovanu grupu Trio Mare. Topao i privlačan ambijent restorana Perla Square Portonovi pruža savršeno okruženje za veče ispunjeno melodijama i očaravajućom hranom.

Svojim izuzetnim talentom i strašću prema muzici, ovaj ansambl garantuje nezaboravno veče koje će vas ostaviti očaranim. Zakoračite u gostoljubivi restoran Perla Square Portonovi, gdje divan spoj njihovih očaravajućih melodija i ukusne kuhinje stvara ambijent koji će umiriti vašu dušu i oduševiti vaše nepce.

Zaokružite u svojim kalendarima ponedjeljak, 14. avgust, i budite spremni da od 20:30h krenete na put muzičkog užitka. Ne propustite ovu priliku da uživo svjedočite magiji Trio Mare u akciji! Za više informacija i kako biste osigurali svoje mjesto, kontaktirajte Perla Square Portonovi na Instagramu.