BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Izložba Sonje Đuranović

UMJETNOST
KADA Petak 16. jun - Srijeda 5. jul , 14:00-21:00
GDJE Pizana Gallery
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Od 16. juna do 5. jula posjetite galeriju Pizana u Portonovom i pogledajte zadivljujući projekat Sonje Đuranović, Herbarijum. Rođena 1967. godine, Sonja je diplomirala na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju i svoj talenat pokazala u raznim nezavisnim i kolektivnim izložbama. Član je Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore od 1997. godine, a njen rad obećava da će biti izuzetno iskustvo za publiku.

Od svog osnivanja u oktobru 1989. godine od strane gospođe Ljiljane Milošević, Galerija Pizana postala je cijenjeno kulturno središte u Crnoj Gori. Vođena strašću i dubokom ljubavlju prema umjetnosti, stvorila je osebujan i originalan prostor koji privlači umjetnike, pisce, glumce i muzičare. Pizana ostaje cijenjeno mjesto okupljanja gdje kreativnost napreduje, a entuzijasti se ujedinjuju.