Priručnik usluga za goste
DOBRO DOŠLI

Dragi cijenjeni gosti, 

Dobro došli u Portonovi!

Jako smo srećni što ste izabrali baš nas i radujemo se što ćemo vas povesti na nezaboravno putovanje kroz najbolje od Crne Gore.

Kako biste nam pomogli da vaš boravak učinimo autentičnim mediteranskim, odvojite nekoliko trenutaka da saznate više o ovom posebnom mjestu.

Portonovi rizort se prostire na 26 hektara najljepše morske obale i poznat je kao projekat koji je željno iščekivan u Crnoj Gori. U njemu se ogleda sve ono zbog čega je Crna Gora privlačna – plavetnilo rijeka, bogatstvo istorije i nasljeđe objedinjeno na jednom mjestu. 

Portonovi je stvoren po vašoj mjeri: za svjetske putnike koji traže smisao, okruženi kulturom i netaknutom prirodom.

Portonovi pruža jedinstven način života, gdje je svaki dan drugačiji od prethodnog. Imaćete sve pogodnosti na licu mjesta, kao i mogućnost upoznavanja sa okolnim lokalitetima bez premca, sve praćeno uslugom svjetske klase. Individualne rezidencije, prodavnice, restorani i zajednički prostori prilagođeni su vašim potrebama.

Počevši od jutra provedenog u šetnji uličicama i pijacama u naselju, do popodnevne plovodbe iz marine, nakon čega slijedi večernje ispijanje koktela ili uživanje u otmenoj večeri pod zvijezdama uz obalu – svakog dana stvarate magiju po svojoj mjeri. 

Portonovi rezidencije predstavljaju izbor rezidencija opremljenih sa stilom, sofisticiranih, savremenih životnih prostora, koji se ističu svojim multifunkcionalnim dizajnom.

Biti inspirativan dok živite u trenutku je suština Portonovog i zahvalni smo što ste u ovom dijelu svijeta izabrali baš nas.  

Još jednom dobro došli u Portonovi i želimo vam nezaboravan boravak!

Srdačno,

Pomoćnik izvršnog direktora za operacije

Stevan Milić