BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
Dobro došli u Portonovi – Crna Gora

Ulaganje u nekretnine

Ulaganje u nekretnine

Jedinstvena prilika

Kao najpoželjnije priobalno naselje na jadranskoj rivijeri, Portonovi pruža savršene investicione mogućnosti za svakoga ko želi da posjeduje djelić ove zemlje koja se brzo razvija.

Sa izvrsnom lokacijom u Bokokotorskom zalivu, ovo naselje ima savršen položaj koji mu omogućava da ima koristi od dinamične crnogorske ekonomije koja se u mnogome oslanja na turizam. Posljednjih godina ovo područje je zabilježilo brojne infrastrukturne investicije, kako crnogorske Vlade, tako i inostranih investitora, a danas je spremno da zauzme mjesto kao vodeća luksuzna destinacija u Evropi.

Nikada nije bio bolji trenutak da postanete vlasnik dijela zemlje u Crnoj Gori, koja se odlikuje uspješnom ekonomijom, povoljnim poreskim režimom i koja je veoma blizu članstva u Evropskoj uniji.

Godine 2006, četiri godine nakon što je uvela euro kao valutu, Crna Gora je obnovila nezavisnost i postavila sebi cilj da postane jedna od najluksuznijih turističkih destinacija na svijetu. Zahvaljujući sredstvima iz pristupnih fondova Evropske unije i brojnim inostranim investicijama, ova balkanska država je postigla svoj cilj, zasluženo uživajući reputaciju jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija u Evropi.

Veliku zaslugu u tom smislu ima i povoljno poslovno okruženje u Crnoj Gori, sa minimalnim miješanjem države i povoljnim poreskim stopama.

Porez na dobit i dohodak iznosi samo 9%, dok je porez na promet nepokretnosti svega 3%. PDV iznosi 21% i za većinu prometa nepokretnosti može se refundirati. Crna Gora takođe ima ugovore o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja sa više od 40 zemalja, među kojima su Velika Britanija, Švajcarska i Kina.

€5bn

milijardi eura investicija u luksuzne rizorte u narednim godinama

2.6m

Total global visitors in miliona međunarodnih posjetilaca u 2019

2025

godina kao datum ulaska Crne Gore u Evropsku uniju

5

najbrža rastuća turistička destinacija u svijetu

6%

rasta u turističkom sektoru

5%

prognoziran ekonomski trend u sljedećih 36 mjeseci

9%

fiksna poreska stopa na dohodak i dobit

3%

porez na promet nepokretnosti

Procjenjuje se da će Crna Gora biti turistička ekonomija sa najbržim razvojem u svijetu tokom naredne decenije

Investiranje u Portonovi

Upravljanje imovinom

Investirajte potpuno spokojni

Naš tim eksperata za upravljanje imovinom kontinuirano brine o svakoj nekretnini u Portonovom. Osim timova za sigurnost i održavanje dostupnih 24 sata 7 dana u nedjelji, takođe smo na raspolaganju za usluge čišćenja, promjene zakupa i za sve drugo što vam je potrebno.

Investiranje u Portonovi

Prepoznati po visokom kvalitetu

Portonovi je najnoviji projekat kompanije Azmont Investments, veoma ugledne lokalne investicione kompanije

Sa ukupnom vrijednošću od 828 miliona eura, Portonovi predstavlja najveći međunarodni projekat pod pokroviteljstvom Azerbejdžana izvan energetskog sektora. Ovaj rizort svjetske klase sa vrhunskom marinom i prvim One&Only hotelom u Evropi izgrađen je kao najbesprekornija jadranska destinacija mješovite namjene.

Kao društveno odgovorna kompanija, Azmont Investments nastavlja da doprinosi dobrobiti društva putem dobro isplaniranih i kontinuiranih korporativno društveno odgovornih programa. Portonovi predstavlja glavni projekat ove kompanije. Ali ona i dalje traži nove i obećavajuće prilike, kako u Crnoj Gori tako i širom svijeta.